URGENT

La Festa de l’Esport premia deu esportistes de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte el Teatre de Palafolls s’ha omplert de nou, en aquest cas per homenatjar els esportistes de Palafolls durant la celebració de la segona Festa de l’Esport. En total, una desena d’esportistes s’han endut el seu guardó, tot i que també s’ha premiat als equips esportius i a alguns membres de les entitats. 

Pel que fa als esportistes guardonats, aquests han estat Hugo Rodríguez del Club d’Atletisme Palafolls; Ainoa Cardó d’Up Pàdel; el futbolista Izan Gil; Juan Mesa; Mari Carmen Tomás del Safir Team; Lucía Marín del Club Patí Palafolls; en Marçal Lanzas del CFS Sant Lluís i la Naiara Sánchez del Club Taekwondo Juls Palafolls.  A més, també s’ha donat el Premi al Mèrit Esportiu de Palafolls a Joan Calvo del CD Palafolls i a Aina Cañizares del Club Patí Palafolls.

Els millors equips de Palafolls aquest any han estat l’equip Sots-21 del Club de Bàsquet Palafolls; el Club de Petanca La Figuerassa; l’Aleví de Futbol 7 del C.D. Palafolls; l’Infantil del Club de Taekwondo Juls; el Mini Prebenjamí del C.F.S Sant Lluís; i Joan Bosch i Paula Fontrodona com a millor equip tècnic del Club Patí Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics