Comença la construcció dels primers pisos de protecció oficial de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dos anys més tard del previst, a finals de la passada setmana van començar els treballs de construcció dels primers  46 pisos de protecció oficial de Malgrat de Mar, que se situaran entre els carrers Albéniz i Roger de Flor.

Després de 13 anys d’estira-i-arronses, al mes de juliol del 2021 es va posar la primera pedra de la promoció, però les obres no han començat fins ara per diferents inconvenients. Ara s’espera que a principis del 2025 ja estiguin a punt aquests primers pisos de protecció oficial de lloguer que seran gestionats per l’empresa Visoren, la mateixa que des de fa anys gestiona els habitatges de lloguer de les Conquilles de Palafolls.

El primer tinent d’alcalde de Malgrat, i alhora regidor d’urbanisme, Jofre Serret, explica que l’endarreriment d’aquests dos anys en l’inici de les obres és culpa del canvi d’una línia elèctrica.

Serret explica que hi haurà un control exhaustiu de les obres per evitar retards, amb l’objectiu que al 2025 ja puguin entrar els ocupants. En aquest sentit, el regidor recorda que aquests pisos protegits estan destinats a col·lectius com joves, gent gran i famílies amb dificultats.

L’Ajuntament de Malgrat també ha anunciat una segona promoció d’habitatge públic protegit, als terrenys de l’antic camp de futbol. La previsió és que n’hi vagin 35 més, però segons ha sabut aquesta emissora aquesta segona promoció està aturada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics