URGENT

Arrenca la Setmana Europea de la Mobilitat a Palafolls 

Compartiu aquesta història

Avui ha començat una nova Setmana de la Mobilitat a Palafolls que precedeix la celebració del Dia Internacional sense cotxes el proper divendres 22 de setembre. Al llarg de la setmana s’han preparat diverses activitats per potenciar el transport sostenible i l’activitat física, entre altres. De fet, Palafolls no és l’únic municipi on es commemorarà la data. 

En el cas del nostre municipi, es recupera una activitat que ja és tradicional entre els infants de Palafolls. Des d’avui i fins dimecres es podran segellar als diversos punts de control instal·lats les targetes que s’han repartit a les escoles. Recordem que la intenció d’aquesta proposta és que els infants vagin caminant als centres per promoure l’activitat física. Així ho ha indicat Mari Parra, des de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls. 

Enguany tornaran a premiar als alumnes que hagin anat a l’escola a peu i que hagin segellat la seva targeta als punts de control. Tot i això, Sabina Guerrero, també de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament, indica que l’important no és el detall sorpresa que es donarà als alumnes, sinó que la importància d’aquest acte radica en conscienciar sobre els beneficis d’anar caminant a l’escola, tant per la salut com pel medi ambient.

Finalment, divendres 22 de setembre es farà l’acte central de la celebració al parc viari. Allà s’hi entregaran també els premis. Tot i això, no serà l’únic espai lliure de cotxes perquè la previsió és que el centre estigui tallat al trànsit a la zona del Fòrum Palatiolo per poder realitzar diferents activitats i jocs esportius per gaudir de la festa. Tal com han indicat les dues membres de l’àrea educativa de l’ajuntament, volen mantenir l’espai tancat al trànsit i que els alumnes puguin sortir de l’escola i seguir gaudint de la jornada amb les famílies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics