URGENT

S’acaba la zona verda a Sant Lluís

Compartiu aquesta història

Divendres va ser l’últim dia de control d’estacionament a les zones verdes del barri de Sant Lluís. Aquesta zona, exclusiva per a residents, s’aplica durant els mesos d’estiu per tal de garantir espais d’estacionament per als veïns del barri, coincidint amb l’arribada de visitants al parc aquàtic i delfinari de Palafolls.

Els vehicles que estan al corrent de pagament dels impostos a Palafolls, poden demanar una acreditació que s’instal·la visiblement al parabrisa del vehicle i pot estacionar lliurement en qualsevol dels espais pintats de verd. Aquest any s’han expedit 1.200 targetes acreditatives.

En tot l’estiu la Policia Local ha anat controlant  puntualment el bon ús d’aquests espais reservats i ha interposat un centenar de denúncies per a vehicles que han aparcat en aquests espais sense l’acreditació.

Ho explica Miguel Angel Marin, cap de la Policia Local de Palafolls, que explica que també s’han posat una setantena de sancions per a vehicles que han aparcat a les zones blaves de Sant Lluís que, com al centre, també tenen un control horari amb la necessitat d’indicar l’hora d’arribada.

A partir de divendres queda sense efectes les diferents zones verdes, que es transformen en estacionament lliure fins al proper estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics