URGENT

S’obren les places per a una nova jornada d’expedició de DNI a Palafolls

Compartiu aquesta història

La Unitat Mòbil de la Policia Nacional es traslladarà fins a Palafolls el proper 3 d’octubre per realitzar una nova jornada d’expedició o renovació de DNI. Hi ha una 70a de places previstes, però cal tenir en compte que aquestes jornades estan destinades a persones que tenen dificultats per desplaçar-se fins a les comissaries de Lloret o Mataró, que són les més properes on es renova el DNI. Així doncs, els agents prioritzaran la inscripció de persones majors de 65 anys, menors de 14 i persones amb mobilitat reduïda. 

Com és habitual, la renovació o l’expedició de nous DNI a Palafolls necessiten dues jornades. La primera per a la tramitació del nou document, el dia 3 d’octubre, i un segon dia per recollir el DNI renovat, el proper 5 d’octubre. En tots dos dies cal que el titular es desplaci a la comissaria de Policia de Palafolls, que és on es faran els tràmits. 

Pel que fa a la franja horària en que es duran a terme els tràmits, aquesta serà des de les 09:30h fins a les 12:30h. Tothom interessat en demanar cita ho pot fer a partir de dijous 21 de setembre trucant al telèfon de la Policia Local de Palafolls, al 93 765 76 00, en horari de matí, de 9h a 13h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics