Roba una ambulància a Tordera i causa destrosses en un hostal

Foto: Ràdio Tordera

Ahir al matí un home va robar, amb violència, una ambulància al municipi veí a, segons avança Ràdio Tordera. Fonts de Mossos d’Esquadra han explicat que el lladre va aprofitar el moment en què el conductor de l’ambulància estava parat per agredir-lo i endur-se el vehicle. 

Un cop dins l’ambulància va circular direcció Blanes per la GI-600 i va intentar robar en un hostal torderenc on va entrar i va provocar algunes destrosses en el mobiliari. Allà, però, la Policia Local de Tordera i els Mossos d’Esquadra el van detenir. 

L’home està acusat d’un delicte de furt amb violència. I, és que, a banda del conductor de l’ambulància, dues persones també van resultar agredides en la fugida de l’home. A hores d’ara, els Mossos mantenen oberta la investigació per aclarir els fets.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics