URGENT

Una 50a de persones han començat avui les classes d’educació postural per a la gent gran

Compartiu aquesta història

Aquest matí s’han reprès les classes de treball físic i postural per a gent gran que cada any organitza l’àrea de gent gran de l’Ajuntament.

Com és habitual les classes tenen 3 torns; un a primera hora al Forroll, al barri de Sant Lluís, i dues sessions al Palauet.

Es tracta de sessions de treball físic suau i de manteniment especialment dissenyat per a persones grans. Tot i que els exercicis estan pensats pel global de participants, a cada sessió es van adaptant a les necessitats de cada persona, tal i com explica l’Adrià, responsable del disseny de les activitats i de dirigir cada entrenament.

La majoria de les 50 persones que han començat avui les classes de gimnàs per a gent gran són repetidores i ja havien participat altres anys. Repeteixen pel benestar que els proporciona estar actius físicament i per que, en definitiva, s’ho passen molt bé.

Cada sessió té capacitat per a uns 25 participants, pel que queden encara places disponibles per aquesta activitat que és gratuïta. Us podeu apuntar a la OAC de l’Ajuntament, amb cita prèvia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics