Can Batlle estrena la temporada de tardor-hivern

Aula d'estudi Can Batlle . Arxiu

Aquest dilluns el Local Jove de Can Batlle reobre les seves portes a les activitats que programa habitualment després de la temporada d’estiu i de Festa Major. Avui s’inicia la temporada de tardor-hivern que canvia la seva programació radicalment en comparació als mesos d’estiu. Durant aquests mesos les activitats programades se centraran en activitats formatives, aules d’estudi i tallers entre altres. Així ho ha indicat Albert Muñoz, tècnic de Joventut a l’Ajuntament de Palafolls.

Can Batlle continua treballant amb els joves per conèixer quines són les seves necessitats i saber de quina forma els poden ajudar des de l’àrea. És per aquest motiu que durant aquestes setmanes escoltaran les propostes dels usuaris del local per preparar la programació d’aquesta temporada. 

Tot i això, sí que hi ha certs tallers que sí que es continuaran duent a terme degut a la demanda que hi ha d’aquests. En són un exemple el tallers de circ i teles, el de manga i el de rap i hip hop. A més, enguany també aniran als patis de l’escola per poder parlar amb els alumnes i conèixer millor, també, les seves inquietuds. Pel que fa a l’horari d’obertura, l’espai estarà obert al públic des de 3:30h fins a les 19:45h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics