URGENT

Mor el polifacètic Obduli Casas, de Can Gibert

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana ha mort als 88 anys l’Obduli Casas, de Can Gibert de Sant Genís de Palafolls. L’Obduli va ser un destacat membre de la comunitat del poble de Sant Genís, on va dirigir el conegut restaurant de Can Gibert, al costat de la seva dona, la Montserrat, que també ha mort recentment.

Casas, molt implicat en la vida social i cultural de Sant Genís, va ser regidor a l’Ajuntament de Palafolls, on va arribar a ser segon tinent d’alcalde l’any 74, en l’època de Miquel Roca a l’alcaldia.

Credencial de Regidor de Casas

També va ser en diferents juntes de l’Associació de Veïns de Sant Genís, entitat que va presidir durant un breu període de temps l’any 95.

Gran viatger i aventurer, li agradava enregistrar els seus viatges a paisatges llunyans i realitzar documentals de les terres que visitava. Fruit d’aquesta passió, en diferents festes de Sant Sebastià, s’havien pogut veure documentals enregistrats i dirigits per ell mateix com els de Mongòlia, Nepal o Madagascar.

Una altra de les seves passions era la meteorologia i sovint havia ajudat a aquesta emissora amb les dades de pluviometria o temperatura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics