Mor atropellada una dona al travessar la N-II a Malgrat 

Una veïna de Palafolls, de  40 anys,  ha mort atropellada aquest diumenge a primera hora del matí.

Segons expliquen els Mossos d’Esquadra, la noia que transitava a peu per la N-II va decidir creuar la via prop de la benzinera de Malgrat, per un pas no senyalitzat ni autoritzat. En aquell moment, poc abans de les 7 del matí, un vehicle que circulava per la Nacional la va envestir i li va provocar la mort.

La policia catalana ha rebut l’avís de l’accident cinc minuts abans de les set del matí i han activat dues patrulles, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques que no han pogut fer res per salvar la vida de la dona.

Amb la víctima palafollenca, ja són  112 persones les que han perdut la vida a les carreteres catalanes en el que va d’any, segons el recompte del Servei Català de Trànsit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics