URGENT

Malgrat prepara sessions participatives per dinamitzar l’Espai Jove

Compartiu aquesta història

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, juntament amb la Diputació de Barcelona, està elaborant des de fa mesos el pla de dinamització del proper Espai Jove que s’ubicarà al carrer del Dr. Marañón. 

Des del juliol, s’està realitzant una enquesta als joves de Malgrat de Mar per conèixer quines són les seves necessitats, inquietuds i demandes respecte l’Espai Jove. Seguint amb aquesta proposta, a partir de la propera setmana s’organitzaran dues sessions participatives al Centre Cívic. La primera d’elles serà el dilluns 2 d’octubre, i la segona el dilluns 9 d’octubre, ambdues des de les 17:30h fins a les 18:30h.

Aquestes sessions participatives estan adreçades a joves d’entre 16 i 29 anys. Cal confirmar l’assistència a l’adreça de correu electrònic joventut@ajmalgrat.cat o bé a través d’un WhatsApp al número 667 182 505.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics