URGENT

La Policia busca l’autor d’un atracament amb ostatges en una entitat bancària de Blanes

Compartiu aquesta història

Pocs minuts abans de les nou del matí, la Policia Local de Blanes ha rebut l’alerta d’un atracament en una entitat bancària del centre. 

Segons expliquen els testimonis, el delinqüent s’ha adreçat al responsable de l’oficina, amenaçant-lo que duia una pistola i una granada –tot i que no ha arribat a mostrar-les en cap moment-, perquè li donés tots els diners que hi hagués.

Al haver hagut d’esperar 15 minuts fins l’obertura de la caixa forta, l’atracador ha tancat a tots els empleats i clients en una habitació. Un cop oberta la caixa forta s’ha endut uns 18.000€ i, abans de marxar a peu de l’entitat, també ha tancat al director en una habitació.

Un cop ha arribat la policia s’ha requerit als bombers per poder obrir la porta de l’habitació on estaven tots retinguts i ara Policia Local i Mossos d’Esquadra busquen l’atracador que sempre ha actuat amb tranquil·litat.

La policia busca un home de mitjana edat, d’entre 30 i 40 anys, vestit amb un pantaló gris i amb la cara parcialment tapada per unes ulleres de sol, mascareta i gorra esportiva. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics