El CEAB commemora la Nit Europea de la Recerca amb la projecció d’un dels treballs d’ ‘Arxipèlag Blau’

Aquest divendres, Blanes acull una nova activitat relacionada amb els mars i oceans que organitza el Centre d’Estudis Avançats de Blanes amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i altres institucions. 

Concretament, i emmarcat dins la Nit Europea de la Recerca, el CEAB projectarà un dels documentals de la col·lecció ‘Arxipèlag Blau’ i es podrà visitar l’exposició ‘Endinsant-nos en l’oceà’ que donarà inici a les converses per posar en comú el coneixement científic que es té de mars i oceans i de què cal fer per protegir-los. Així ho ha indicat Gemma Agell, divulgadora del Centre d’Estudis Avançats de Blanes.

Les entrades per l’esdeveniment, però, ja estan esgotades. En aquest sentit, Agell celebra la bona rebuda de l’activitat. Segons diu, el fet que ja no queden entrades demostra que hi ha molta gent interessada en compartir coneixements sobre els mars i oceans i tot el que simbolitzen. 

El CEAB continua apostant per acostar a la ciutadania la realitat dels mars i oceans i divulgar la tasca que fan diàriament. Per exemple, aquesta és la segona vegada que organitzen una activitat d’aquest tipus emmarcada dins la Nit de la Recerca. L’any passat  van preparar la fira ‘Endinsant-nos en l’Oceà’ al Passeig de Mar de Blanes. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics