Augmenten els furts i les estafes per Internet a Malgrat de Mar

La Policia Local de Malgrat va celebrar ahir al migdia la festivitat del seu patró. A banda de reconèixer al cos i lliurar les medalles als agents, es van fer públiques les dades sobre les actuacions destacades aquest 2023. 

L’inspector en cap de la Policia Local de Malgrat de Mar, Joaquim Martínez, va informar que els delictes han augmentat a la població, tenint en compte que enguany s’han xifrat 1.514 i  l’any passat hi havia hagut 1.287. Pel que fa a les temàtiques, sobretot han augmentat els delictes relacionats amb els furts i les estafes per internet. 

Entre altres, aquest any s’han gestionat 17.000 trucades de telèfon, més d’11.000 serveis i més de 4.000 expedients administratius tramitats. La Policia també ha interposat més d’11.000 denúncies de trànsit i 1.000 denúncies administratives. Unes xifres que es mantenen respecte fa 15 anys, el 2007, en què es van interposar 13.000.


Les dades que sí mostren una forta davallada són les dels accidents de trànsit, fa 15 anys, va haver 261 accidents a Malgrat de Mar. Aquest any, en canvi, hi ha hagut 65, en els quals 18 persones han resultat ferides. Finament, els agents han detingut o investigat més de 350 persones i l’Oficina d’Atenció Ciutadana del cos ha recollit més de 1.000 denúncies per infraccions penals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics