URGENT

El primer equip del Club Deportivo Palafolls perd contra l’Anglès CE

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana els equips esportius palafollencs han tornat a les pistes per disputar les respectives competicions. Un cap de setmana més, els resultats són agredolços per alguns dels clubs ja que s’han incorporat victòries, però també algunes derrotes. 

En futbol, és el cas del primer equip del Club Deportivo Palafolls qui va perdre contra l’Anglès per un gol (2-1), i també de l’infantil femení de 2a divisió qui també va perdre per quatre gols contra Blanes CD (8-2), entre altres. Malgrat aquests resultats, també hi ha hagut victòries en futbol, com per exemple la del juvenil de 2a catalana grup 01 que va guanyar al Racing Blanenc per 3 gols (8-5) o l’empat de l’aleví de 2a divisió grup 29 i el Riudarenes (4-4).

En bàsquet, els més petits del conjunt, el premini masculí nivell B va guanyar al CEEB Tordera per cinquanta punts (81-31), el Sots 21 B masculí també va guanyar a l’AB Premià per vuit punts (64-56) i el Sènior ‘A’ masculí va perdre per sis punts davant el Sant Julià de Ramis (49-43), entre altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics