Palafolls elaborarà un reglament d’ús del servei de recàrrega de vehicles elèctrics

Fa unes setmanes RP avançava la intenció de l’Ajuntament d’instal·lar un primer punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a la plaça de les Valls d’Ax.

Tot just ara es començaran els treballs per col·locar aquest punt de recàrrega doble, però l’Ajuntament ja treballa en l’elaboració de l’ordenança que ha de regular l’ús d’aquests nous elements. 

Per fer-ho ha obert el període de consulta pública, per tal de recollir les aportacions, suggeriments o inquietuds de la ciutadania. Unes aportacions que es tindran en compte a l’hora de redactar aquest futur reglament del servei de recàrrega de vehicles elèctrics.

Aquest reglament d’ús haurà de fixar les bases del funcionament i ús d’aquest punt de recàrrega, com ara els horaris, com s’ha d’estacionar o, si és el cas, com donar-se d’alta al servei en algun sistema de control.

Un cop definit aquest reglament, s’enfilarà el treball d’elaborar l’ordenança fiscal que regularà el cost que tindrà aquest servei pels usuaris.

Palafolls ha anunciat la instal·lació d’aquest primer punt de recàrrega semiràpida al costat del Casal d’Avis del centre, però ja avança la intenció de posar més punts a altres zones de la nostra localitat, com ara el barri de Sant Lluís i a Santa Maria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics