PIMEC estableix noves línies d’actuació conjuntes amb el Consell Comarcal del Maresme

PIMEC Maresme-Barcelonès Nord fa uns dies es va reunir amb el nou president del Consell Comarcal del Maresme i alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, per traspassar el full de ruta d’ambdues entitats i seguir treballant conjunts en el futur de la comarca.

A la trobada es van a abordar les possibles col•laboracions entre les entitats, com per exemple el programa de la Xarxa de Creuers Costaners i Fluvials dels Destins Nàutics Sostenibles que busca impulsar el destí nàutic del Maresme i l’activitat econòmica amb la col·laboració conjunta de PIMEC i els Ajuntaments de la Coamrca, entre sltres entitats.

Durant la trobada també es van tractar aspectes relacipnats amb la sostenibilitat, la mobilitat i les necessitats i mancances dels polígons de l’Alt Maresme, s banda de la bona relació amb les entitats i organismes territorials.

Després d’aquesta primera reunió, està prevista una nova trobada per continuar posant en comú les perspectives i visitar alguns dels polígons més representatius del Maresme, com és el de Palafolls-Tordera que destaca per la presència de fortes empreses farmacèutiques i logístiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics