Xoquen frontalment dos vehicles a Blanes

Aquest matí, pels volts de les 5:20h, la Policia Local de Blanes ha rebut l’avís d’un accident a la carretera GI-682, sobre el pont de la Tordera. Concretament, s’avisava de la col·lisió frontal entre dos vehicles prop del Karting de Blanes. 

De moment, es desconeixen les causes de l’accident i la policia està investigant-les. Tot i això, les primeres hipòtesis senyalen la distracció d’un dels conductors com a motiu principal del xoc. 

Pel que fa a les persones implicades, els agents informen que no es pateix per la vida de cap d’elles. Fins al lloc s’hi han traslladat 3 dotacions de la Policia Local de Blanes, 2 del SEM, 2 de Bombers de la Generalitat i 1 dels Mossos d’Esquadra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics