La gala Miss Star International retorna a Santa Susanna

Des d’aquest dijous i fins al proper dissabte, Santa Susanna albergarà una nova edició del Miss Star International. Una gala en què quasi una trentena de participants competiran entre elles per guanyar la corona que les nomenarà Miss Star International. 

El concurs de bellesa donarà el tret de sortida aquest dijous 12 d’octubre a les 18:30h amb la Premiere-Hamonie a la Sala Phenomena Experience. Més tard, a les 21:30h, es farà la Gala Dinner al Saló de Festes FA. 

Al dia següent, a les 20:30h es farà el concurs Preliminar amb el National Costume Miss Beyond Crown, és a dir, les participants hauran de dur un vestit tradicional del seu país. En aquest cas, l’acte es farà a l’Hotel Atzavara. Finalment, el dissabte 14 d’octubre, a les 20:30h, també, es farà la final del concurs aprofitant el 10è aniversari d’aquest La celebració també es realitzarà a l’Hotel Atzavara de Santa Susanna.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics