URGENT

Concentració de rebuig a les agressions masclistes a Palafolls

Compartiu aquesta història

l’Ajuntament de Palafolls i aquesta emissora han organitzat una concentració de condemna i rebuig a les agressions masclistes. Unes agressions que s’han fet presents especialment aquestes últimes setmanes arran de l’agressió amb ganivet a una dona a principis de mes i la viscuda en la terrassa d’un bar del poble fa uns dies.

Davant d’aquest augment, el consistori creu necessari fer una condemna ferma a aquest tipus d’actitud amb un aturada demà a la tarda, a la plaça Major.

Marta Alabart. regidora de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, creu que els ciutadans no es poden quedar de braços creuats davant l’actual situació.

Alabart explica que es vol involucrar també al teixit comercial i de restauració del municipi. Per això es demana que demà a les 18h tothom connecti amb Ràdio Palafolls, ja que retransmetrà en directe la lectura del manifest de la concentració.

Aquesta aturada,m que compta amb la col·laboració de l’entitat Acció Feminista de Palafolls, començarà a les 18h  es podrà seguir en directe per aquesta emissora, al 107.7 fm o a també en vídeo a través del Facebook de la ràdio.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics