URGENT

Dimecres comença la campanya de vacunació de la grip i la covid a Palafolls

Compartiu aquesta història

A mitjans d’aquesta setmana arrenca al nostre poble la campanya de vacunació combinada contra la grip estacional i la covid. Es tracta d’una vacuna destinada a persones majors de 60 anys, dones embarassades, persones amb immunosupressió i els professionals sanitaris i d’altres serveis essencials així com per a les persones amb condicions de risc, com ara les que tenen problemes de salut crònics o obesitat. A més, com a novetat d’aquest any, també es recomana vacunar contra la grip als infants entre 6 i 59 mesos, així com al col·lectiu de persones fumadores.

A Palafolls, la vacunació es farà al Casal d’avis del centre, mentre que la vacunació infantil es farà directament al CAP de salut. Ho explica Laura Velasco, infermera de l’Àrea Bàsica de Salut Malgrat-Palafolls.

Des dels estaments de salut s’insiteix en la necessitat de vacunar-se i renovar així la protecció tant de la grip com de la covid. Velasco recorda que els virus muten i per això cal estar al dia de les proteccions per evitar complicacions.

Aquelles persones que es vulguin posar totes dues vacunes o només una ja poden demanar cita prèvia de manera presencial al seu centre d’atenció primària, per telèfon, a través de l’aplicació La Meva Salut o al web citasalut.gencat.cat. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics