El C.F.S Sant Lluís enceta la temporada amb la primera victòria de l’Infantil de Divisió d’Honor

Aquest cap de setmana alguns dels equips de Palafolls han continuat disputant les seves temporades esportives i d’altres les han encetat. És el cas de l’equip Infantil de Divisió d’Honor qui es va estrenar aquesta nova teporada amb un victòria de 6 gols contra el Futsal Mataró. Qui també ha jugat aquest cap de setmana és l’Aleví Divisió d’Honor de va perdre per dos gols (4/6) davant l’Olesa. 

En futbol, l’equip de 4a Catalana G.05 havia de jugar contra l’Atlètic Club Riells, però es va ajornar el partit, igual que també es va posposar el del Lùdica Benjamí G.01 contra Hostalrich. 

Qui sí va poder jugar va ser l’Aleví de 2a Divisió G.29 contra l’Arbucienca, tot i que va perdre per 5 gols (3/8). Finalment, l’Infantil femení de 2a Divisió, però, va destacar davant el Sant Antoni per 10 gols (10/0).

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics