L’Ajuntament desmenteix que Leticia Sabater hagi rebut una agressió sexual dalt de l’escenari a Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes

El concert de Leticia Sabater d’aquest passat dijous a Blanes ha acabat amb polèmica, després que un home pugés a l’escenari en plena actuació de la polifacètica artista per intentar fer-li diversos petons abraonant-se sobre ella, pressumptament, sense consentiment.

A les imatges publicades en diverses xarxes socials es veu com l’home agafa pel coll a Sabater i intenta fer-li un petó mentre ella s’intenta apartar sense èxit. L’home la tenia agafada amb força pel cap fins que va aconseguir fer-li el petó malgrat ella no volia. De fet, el mateix públic del concert va començar a increpar l’home en veure que Sabater no consentia aquella situació i finalment ell mateix va acabar baixant de l’escenari.

Malgrat aquestes informacions, l’Ajuntament de Blanes ha desmentit les informacions al voltant d’aquesta agressió i han remarcat l’èxit de públic d’aquesta. Tal com indiquen des de l’Ajuntament de Blanes, en relació als fets que han transcendit, en un moment del seu show l’artista va escollir un noi del públic per fer una cançó al seu costat. Quan va acabar, per agrair-li la participació, li va donar un petó a la boca de manera voluntària. Llavors va ser quan aquest moment quan el noi va intentar repetir-lo i ella el va empentar donant-li entendre que no volia.

De fet, des del consitori blanenc afegeixen que quan va acabar l’actuació, Leticia Sabater va agrair al noi, de nou i en persona, haver participat en el show. Finalment, destaquen que l’artista catalana ha transmès a l’Ajuntament de Blanes que en cap moment es va sentir assetjada, ni pensa que hagi de presentar cap denúncia, ja que per ella no va tenir cap importància.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics