URGENT

Un error en l’única oferta presentada obligarà a repetir la licitació per construir els pisos oficials de Palafolls

Compartiu aquesta història

El concurs per a la construcció dels primers 20 pisos de protecció de lloguer social previstos a Palafolls ha quedat desert, després que l’única empresa que s’ha presentat a la licitació no hagi formalitzat la seva oferta de forma correcta. Això obliga a excloure-la del procés i, per tant, el concurs s’ha declarat desert i s’haurà de repetir.

L’Ajuntament busca l’empresa que haurà de fer les obres (que ja té el projecte fet) i s’encarregarà de l’atenció postvenda d’aquests 20 pisos de protecció oficial, destinats al lloguer social, amb un contracte d’un valor de licitació que frega els 2.3M€.

Una actuació finançada a través del “Programa d’ajuts a las construcció d’habitatges en arrendament social en edificis energèticament eficients” inclòs dins el “Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència”, dels fons NextGeneration de la Unió Europea.

L’Ajuntament de Palafolls ha facilitat dos solars qualificats urbanísticament per a la construcció d’habitatges de protecció oficial a l’àmbit de la Riera Burgada, seguint la perllongació del carrer de Pi i Margall, també conegut com a carrer del Mig.

La previsió de la licitació que ha quedat deserta era que d’aquí un any havien de començar les obres per poder entrar-hi a viure a la tardor del 2025.

Aquests primers 20 habitatges estan impulsats pel consistori i els hauran de seguir 50 més cedits a l’Incasòl en una segona fase. En total seran 70 pisos de protecció pública, però als que s’afegiran uns altres 70 de titularitat privada, però també de protecció oficial, que s’haurien de desenvolupar abans de la construcció d’habitatge de renda lliure.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics