Les històries populars i el manga seran els protagonistes de l’11a Fira del Conte de Tordera

Foto: Ajuntament de Tordera

L’àrea de Promoció Econòmica de Tordera ja ho té tot a punt per una nova edició de la Fira del Conte. Està prevista per aquest cap de setmana i és un espai que ja s’ha consolidat com un espai de trobada entre els llibreters, les editorials, els il·lustradors i els autors de narrativa infantil i juvenil. 

Tal com indiquen des del consistori veí, enguany la fira pren una nova dimensió coincidint amb la celebració del seu 11è aniversari.  I, és que, després de celebrar deu anys el 2022 i havent consolidat el públic que hi assisteix, aquest 2023 la fira amplia els espais i la seva programació amb activitats multidisciplinars. 

Enguany, la fira tindrà dos emplaçaments i inclourà parades d’artesania, tallers artesanals i un concert familiar a càrrec dels Atrapasomnis i el seu espectacle ‘Atrapa la Festa’. A més, en aquesta onzena edició les històries populars i el manga seran els protagonistes després que s’hagi renovat la decoració de la zona temàtica especialment per aquest moment. 

La Fira del Conte de Tordera, ja és un acte consolidat al municipi. Des de la regidoria de Promoció Econòmica indiquen que aposten per un doble objectiu, d’una banda el foment de la lectura, i d’altra banda, la dinamització eciìmica del nucli antic amb activitats i iniciatives que afavoreixen el consum i el comerç local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics