Detenen sis persones relacionades amb un robatori de marihuana a Tordera

Foto: Ajuntament de Tordera

El passat diumenge, la Policia Local de Tordera i agents dels Mossos d’Esquadra d’Arenys de Mar van detenir cinc homes i una dona d’entre 24 i 52 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i d’un altre delicte de robatori amb violència i intimidació. 

La Policia Local del municipi va rebre un avís alertant que dues persones havien entrar en un domicili i que havien començat una discussió amb les persones que i havia a dins. Els agents s’hi van desplaçar i en accedir al domicili van esbrinar que es tractava d’un robatori amb violència en el qual es volia sostreure marihuana. 

Els assaltants tenien ja preparada una bossa d’esport amb quatre embalatges a l’interior amb un total de 2.469g de cabdells de marihuana i dues armes de foc curtes. És per això que els agents van procedir a la detenció de cinc persones mentre que Mossos d’Esquadra van detenir una sisena persona que també estava relacionada amb els fets. 

La Unitat d’Investigació d’Arenys de Mar és qui s’ha fet càrrec de la instrucció del cas i el dia següent, 16 d’octubre, els dos cossos policials van rebre l’autorització judicial per accedir al domicili on van trobar 722 g de marihuana i 2.765 euros en bitllets.

Tres dels detinguts, que vivien en el domicili, se’ls considera presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, mentre que els altres tres se’ls considera presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Finalment, aquest dimecres els detinguts van passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics