Es reactiva el servei de voluntaris de Protecció Civil de Palafolls

La darrera sessió plenària s’aprovava una modificació pressupostària que dotarà de recursos econòmics la reactivació del cos de voluntaris de Protecció Civil de Palafolls.

Aquest cos, en coordinació amb la Policia Local, participa en accions destinades a la previsió, prevenció, informació i intervenció en diferents situacions de risc. A Palafolls el cos de protecció civil ha actuat en fortes ventades, en donar suport en el control del trànsit durant curses esportives, accidents de trànsit i també patrullaven regularment pel nostre poble per trobar abocaments il·legals o altres circumstàncies. La regidora de governació, Susanna Pla, explica que es vol reactivar el més aviat possible ja que donen suport a la policia.

Es tracta d’una organització de caràcter humanitari i altruista, sense ànim de lucre, composada per persones voluntàries i  compromeses amb la societat i amb una forta vocació de servei.

El cos de voluntaris de Palafolls està ja inscrit al registre d’associacions voluntàries de Protecció Civil i, de fet, ja havia funcionat durant uns 10 anys amb un nombre de voluntaris que ha anat oscil·lant en el temps. 

Ara, però, l’entitat estava paralitzada i es vol reactivar des de l’Ajuntament de Palafolls a petició de noves persones interessades.

Segons l’Ajuntament, ja estaria redactat el conveni de col·laboració entre el consistori i l’entitat de voluntaris, on s’especifiquen les aportacions i compromisos de les dues parts.

El cos de voluntaris de Protecció Civil de Palafolls disposa de divers material com un vehicle, remolc,  així com materials d’intervenció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics