Arrenca una nova edició del “Poesia als Barracons”

Aquest divendres comença una nova edició del cicle que vol apropar la literatura als joves estudiants de l’institut de Palafolls i fer-ho, a més, de la mà d’autors i escriptors.

Des del seu inici, el Poesia als Barracons ha portat a artistes que treballen amb la paraula; poetes, escriptors o cantants entre d’altres per tal que siguin ells mateixos els qui transmetin als alumnes les seves vivències.

Enguany el certamen, que en els seus inicis havia arribat a tenir 13 sessions, preveu 3 trobades amb artistes, una per trimestre. La primera demà al matí amb el glosador mallorquí Mateu Xurí. Ho explicava aquest matí al De Cap a Peus de RP, en Pito Hernandez, professor de l’institut i coordinador del Poesia als Barracons.

Les activitats del cicle estan pensades especialment pels alumnes de batxillerat de l’institut, pero segons l’autor convidat també pot incloure alumnes de la ESO. Sigui com sigui, el Poesia als barracons està pensat per despertar als alumnes l’interès no només per la literatura, sinó per l’art en general.

En edicions anteriors han visitat el certamen Enric Cassasses, Maria del Mar Bonet, Adrià Puntí o Mishima entre d’altres.

El certamen es diu així, ja que va neixer quan l’institut encara estava en els barracons, a l’espai que ara ocupa l’skate park.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics