URGENT

Els maduixots celebren el seu 10è aniversari a Palafolls

Compartiu aquesta història

La colla castellera de l’Alt Maresme i la Selva celebra aquest proper cap de setmana el seu 10è aniversari i ho fa en 4 dels municipis que integren la colla.

Els actes per commemorar els primers  10 anys de la colla començaran demà divendres a Calella i s’allargaran fins diumenge.

A Calella demà hi haurà tallers familiars i un assaig obert per a tothom i continuaran dissabte al matí al nostre municipi.

De 10 a quarts de 2 del migdia hi haurà una xocolatada, ball dels gegantons i diferents tallers a la plaça de Poppi. Hi haurà tallers de castells, circ, pintacares i un vermut musical.

Andrea Almenta, cap de colla dels Maduixots, explica les activitats a Palafolls i assegura que de moment el 10è aniversari es celebra en aquests 4 municipis, però que la celebració s’allargarà tota la temporada amb la intenció de fer activitats a la resta de pobles implicats al projecte.

Dissabte a la tarda la celebració passarà a Tordera amb un espectacle de foc i castells. Ja diumenge, a Pineda, es farà la diada castellera amb 3 colles geganteres que acabarà amb un dinar de germanor.

En aquests 10 anys d’existència els Maduixots han crescut ràpidament; han carregat i descarregat castells de gamma alta i també han aconseguit un gran suport social, especialment en els primer anys. Ara, passada la pandèmia, volen aconseguir ampliar la seva  massa social.

Els Maduixots de l’Alt Maresme i la Selva és una colla que aglutina diferents municipis del nostra voltant. Actualment assagen a Pineda i sempre estan oberts a la col·laboració de tothom que hi vulgui participar.

Les activitats organitzades per dissabte a Palafolls compten amb la col·laboració i el suport dels Gegants de Palafolls i del Circ petit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics