El govern preveu arreglar equipaments i la xarxa de distribució d’aigua amb la venda d’Escolor

Fa uns dies es formalitzava la venda dels terrenys de l’antiga Escolor, a Mas Reixac. Amb aquesta venda l’Ajuntament ha ingressat 4.6M€, ja que el consistori es va quedar la finca pels nombrosos deutes que pesaven sobre la propietat. La llei obliga a destinar a patrimoni els diners aconseguits per la venda de patrimoni públic. Això implica que els diners resultants de la venda s’hauran de destinar a inversió.

De tota manera, dels 4.6M€ ingressats cal restar-hi els impostos, el deute que pesava sobre la finca, pel que els diners que es podran destinar a inversió serà una quantitat superior al milió d’euros.

Amb aquesta quantitat restant, el consistori està estudiant a què es destinarà. L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, explica que es vol treballar en el manteniment d’alguns equipaments municipals com el Palauet o el teatre, però també per a grans obres com la millora de la xarxa de distribució d’aigua i clavegueram.

A banda d’aquest llistat d’actuacions, el consistori també espera poder destinar part dels diners aconseguits amb la venda d’Escolor a adequar la masia de Can Gibert, adquirida pel consistori recentment gràcies a una donació.

El govern espera poder tenir definit el destí d’aquests diners en les properes setmanes, quan també es tingui en compte la possibilitat de subvencions d’altres administracions superiors per a fer actuacions i quan es començarà a treballar el pressupost per l’any que ve.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics