La Fira de Tardor a Blanes inclourà un espectacle pirotècnic

Un any més, les parades d’artesania ompliran el passeig de dintre de Blanes aquest cap de setmana en la 5a edició de la Fira de Tardor que s’allargarà de divendres a diumenge.

La principal novetat d’aquesta edició és l’espectacle de foc i pirotècnia ofert per la veterana Companyia Aestus, la mateixa que protagonitza els espectacles de gladiadors durant les Jornades Romanes.

Aquest espectacle de llum i foc serà divendres a ¼ de 9 de la nit, a tocar del Carrer Muralla. 

A banda de les parades de la fira, també s’ambientarà la façana principal de l’Ajuntament de Blanes, amb un monumental arbre que s’enfila pels diferents pisos de l’edifici consistorial, farcit d’icones que fan referència a la nit de Tots Sants i tota la litúrgia que envolta aquests dies previs a l’1 de novembre.

Per completar l’activitat de la Fira de Tardor, des de demà i fins al 31 d’octubre s’han organitzat diverses activitats. Hi haurà Tallers de Halloween, una Gimcana del Terror, Pintacares i Conta Contes, una  Zombie Walk i un Passatge del Terror.

La vigília de Tots Sants, el dimarts 31 d’octubre l’Associació de Veïns de Mas Cremat oferirà Teatre seguit d’un Ball de Bruixes, un Concurs de Disfresses i una sessió de Discoteca amb DJ Sebastian. Per la seva banda, l’Associació de Veïns de Mont Ferrant tindrà un Túnel del Terror entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics