URGENT

Es comencen a instal·lar els llums de Nadal

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana s’han començat a instal·lar els llums que il·luminaran els carrers de Palafolls durant el Nadal. La data d’encesa de les llums serà el proper 24 de novembre, tot i que no es coneixen més detalls sobre aquesta, de moment. 

Fa unes setmanes, però, la regidora de Cultura i Festes, Susanna Pla, informava que els alumnes i la gent gran de Palafolls tornarien a col·laborar un any més en la decoració nadalenca del municipi. 

A més, també va avançar que ja s’estaven preparant totes les activitats que han d’amenitzar la jornada d’encesa de llums. Com és habitual, es prepara una festa amb activitats nadalenques dedicada especialment i pensada pels més petits de la casa. 

La decoració nadalenca a Palafolls estarà en marxa fins passat reis i, com és habitual s’instal·larà en els principals eixos comercials del poble, així com també en les entrades i principals vies de barris i urbanitzacions. Una de les novetats d’enguany és que la façana de l’Ajuntament també s’engalanarà amb aquesta decoració.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics