Palafolls aprovarà avui els impostos i taxes locals per l’any vinent

Sala de Plens de l'Ajuntament de Palafolls

Ho farà en un ple extraordinari convocat per aquest vespre, a partir de les 19h. Les ordenances fiscals tiraran endavant gràcies a l’acord arribat la passada setmana entre el govern d’Esquerra Republicana i Palafolls Som. Un acord que preveu l’abstenció dels dos regidors de Palafolls Som, cosa que permetrà que les ordenances puguin tirar endavant faci el que faci el PSC.

L’acord d’ordenances ha esmorteït l’apujada d’impostos que preveia el govern municipal en un primer moment. Un exemple és l’IBI, que finalment s’apujarà un 16% respecte aquest any i no el 20% que preveien els republicans en un primer moment.

Un altre dels impostos que es preveu apujar és el de construccions i obres, que passarà del 3 al 4%

L’acord d’ordenances també preveu apujar el cost dels serveis que són més deficitaris. És el cas del Respir, el casal d’estiu, l’escola de música o la llar d’infants.

El ple d’ordenances fiscals preveu dos punts a l’ordre del dia, el primer per a una modificació pressupostària per a despeses generals i el segon el que preveu la modificació de les ordenances fiscals.

La sessió es podrà seguir en directe a Ràdio Palafolls, ja sigui a través del 107.7fm o si es vol, també en vídeo a través del facebook de la nostra emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics