URGENT

La Rula es consolida a Palafolls

Compartiu aquesta història

El servei intermunicipal de la Rula es prepara pel seu segon any de vida després d’haver-se consolidat ja a Palafolls. A Palafolls no hi havia cap servei d’aquest tipus i la seva posada en marxa ha permès acompanyar molts joves del municipi i dels altres pobles que hi participen d’aquest. Albert Muñoz, tècnic de Joventut, fa una valoració molt positiva de la feina feta al llarg del primer any. Tal com indica, un exemple n’és la gran quantitat de joves que es van acostar a la carpa que es va instal·lar a la Plaça de Poppi per la Festa Major.

Al llarg de les quatre nits de concerts i barraques de Festa Major, van passar per la carpa de la Rula uns 400 joves que van exposar els seus dubtes en relació amb les drogues i l’ús de pantalles, entre altres.

Tal com ha indicat Muñoz, encaren aquest segon any amb l’objectiu de consolidar els serveis ja iniciats al nostre municipi i als altres on està present que són Malgrat, Tordera i Calella. I, és que, segons indiquen les dades, el nostre és el municipis que atén a més joves dins el servei d’intervencions personalitzades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics