URGENT

El vent deixa estralls en diverses zones de Palafolls

Compartiu aquesta història

Les fortes ratxes de vents que ahir van estar presents a tota la comarca, no van passar desapercebudes a Palafolls. Durant la jornada d’ahir, la Policia Local va rebre diversos avisos sobre incidents relacionats amb els estralls que el vent estava fent al nostre municipi. 

El primer d’ells va ser al carrer Mas Pinell, quan una pèrgola va volar des d’un balcó fins a una terrassa. Per sort, no va caure sobre ningú. Minuts més tard, van coincidir dos accidents més. El primer d’ells va ser un arbre que va caure a causa del vent al voral de la carretera de Sant  genís, a tocar de l’accès al caravaning. L’altre, al Casal d’Avis on el vent movia amb força el mastil de la bandera. En aquest cas, els agents van despenjar la bandera per precaució i per evitar qualsevol accident greu amb els vianants que hi passen.

Una estona més tard, un altre arbre va caure. Aquest ho va fer sobre la Biblioteca Enric Miralles, tot i que no va causar cap desperfecte en l’equipament municipal. Finalment, cap al migdia, una fusta va caure des d’un balcó sobre un vehicle al barri de Sant Lluís. Per sort, cap d’aquests incidents a causa de les fortes ratxes de vent, van ser de gravetat ni van deixar cap ferit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics