URGENT

S’obren les inscripcions per la Trail Senyor del Castell del Safir Team

Compartiu aquesta història

El club de muntanya Safir Team ha obert ja les inscripcions per participar en la 6ª edició d’aquesta cursa que agrupa un nombre més gran d’esportistes cada any.

El Safir Team ja porta uns mesos preparant la nova edició de la trail. En aquest sentit, Lou Vàzquez, membre de l’equip, indica que ja han obert les inscripcions per facilitar l’organització i la participació de molts més esportistes interessats. 

Enguany hi haurà també les dues modalitats habituals, trail i marxa. Tot i que, enguany, han volgut engrescar més gent fent els recorreguts d’ambdues proves més llargs. En aquest cas, la trail serà de 17km i la marxa de 10km.

Aquest any, la cursa tindrà lloc el proper diumenge 3 de març del 2024. Tothom qui vulgui encara és a temps d’apuntar-se. Les participacions a la trail costen 15€, tot i que els primers 50 inscrits podran obtenir un descompte especial. A més, tots els esportistes que formalitzin la seva participació abans del 31 de gener, també podran aconseguir algun descompte. El mateix passa amb els preus de la marxa que oscil·len entre els 10€ i els 13€.  Les inscripcions es poden fer a través del web del Safir Team i es mantindran obertes fins el proper 29 de febrer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics