URGENT

Es busquen candidats a Hereu i Pubilla de Palafolls

Compartiu aquesta història

Després que l’any passat no es pogués fer el relleu de l’hereu i la pubilla de Palafolls per manca de candidats, la comissió de pubillatge a Palafolls ho tornarà a intentar un any més aquest 2023. 

L’entitat responsable de mantenir viva la tradició al nostre municipi ha començat a buscar candidats per continuar endavant amb el pubillatge palafollenc. 

Normalment, la proclamació de l’Hereu i la Pubilla de Palafolls es fa durant els actes de Festa Major al setembre, aquest any, però, es durà a terme durant l’Aplec de la Ratafia el proper 2 de desembre. Així ho han indicat Mercè Cava i Francesca Muntanya.

Segons expliquen, el món del pubillatge ha canviat. Ara s’ha convertit en una trobada entre el jovent i és una manera de conèixer pobles, tradicions i fer amics. És per això que animen a la gent a apuntar-se i formar part d’aquesta tradició.

L’elecció dels nous representants de Palafolls es farà el 2 de desembre a les 12h després de participar en tots els actes se s’han preparat dins l’Aplec de la Ratafia que organitza Glop de Bosc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics