URGENT

L’Ajuntament expropia uns terrenys per fer el nou dipòsit d’aigua a Sant Lluís

Compartiu aquesta història

El consistori ha començat els tràmits per adquirir, via expropiació,  uns terrenys a la part alta del barri on situar el nou dipòsit d’aigua de Sant Lluís.

Es tracta d’una peça de 652m2 totals inclosos en un quadrat de 25x25m  en la zona boscosa de Can Jordà, just rere on hi ha l’actual dipòsit.

El cost d’expropiació d’aquests terrenys és de 30.000€.

Segons explicava l’Ajuntament al mes de març, quan es va presentar la iniciativa  conjuntament amb el Consell Comarcal del Maresme, el un nou dipòsit d’aigua tindrà capacitat per a un miler de metres cúbics d’aigua, multiplicant per 7 l’actual reserva d’aigua.

L’actual dipòsit, de 150m3, és petit i no pot cobrir una mínima reserva per garantir el subministrament d’aigua als habitatges quan es produeixen els talls generals. Segons el consistori, aquest nou dipòsit, garantirà el subministrament a la ciutadania mentre es reparen les possibles avaries o durant les intervencions generals, com a mínim durant les primeres 24 o 48 hores.

El nou dipòsit el construirà el consell comarcal del Maresme, l’encarregat de l’abastament d’aigua en alta a Palafolls, mentre que el cost de l’expropiació dels terrenys anirà a càrrec de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics