La Puput organitza una excursió a Reus per conèixer els racons modernistes de la ciutat

Foto: Ajuntament de Reus

Després d’un temps sense organitzar-ne cap, la Puput ha preparat una nova excursió. Concretament, aquest diumenge els membres de l’entitat i tothom qui estigui interessat es desplaçaran a Reus per conèixer els  monuments modernistes que hi ha a la ciutat. Així ho ha indicat Marisa Ràmia, una de les representants de l’entitat. 

Els participants marxaran en autobús a les 8h i a Reus els esperarà un guia que els acompanyarà durant la visita. La primera parada serà l’Institut Pere Mata, un dels llocs més emblemàtics del modernisme a Reus i, seguidament, es traslladaran fins altres punts de la ciutat. 

Un cop acabi la visita, els participants dinaran i tornaran cap a Palafolls a la tarda. El preu d’aquesta sortida són 50€ i les places estan limitades a 50 persones. Els interessats s’han d’inscriure prèviament a la botiga Pernils Palafolls o trucant al telèfon 620.246.401, o enviant un missatge de Whatsapp al mateix telèfon.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics