Blanes projecta ‘Els Encants’ dins el Cicle de Cinema Gaudí

Foto: Ajuntament de Blanes

Aquesta tarda el Teatre de Blanes continua amb la programació de la sisena temporada del Cicle de Cinema Gaudí. Ho fa amb la projecció de ‘Els Encants’, protagonitzada per Laia Costa, Dani Pérez i Ainara Elejalde.

El film narra la història mitològica catalana dels personatges fantàstics que habiten als encantats i que surten de nit per fer de les seves. Justament, la seva directora l’utilitza per fer un paral·lelisme entre la situació vital i emocional de la protagonista on  corre el risc de quedar-s’hi atrapada. 

La protagonista és la Irene, una dona que s’ha separat fa poc i que s’ha d’enfrontar a l’absència de la seva filla de quatre anys mentre aquesta està passant uns dies amb el seu pare. Incapaç d’adaptar-se a aquesta nova realitat, decideix marxar a Antist, un petit poble de la Vall Fosca, als Pirineus, on s’hi amaga la llegenda dels encantats que dóna títol al film.

‘Els encants’ es projectarà al Teatre de Blanes aquesta tarda a partir de les 20h. Les entrades es poden comprar anticipadament al web del Teatre de la Costa Brava Sud o presencialment a partir de les 19h o a la Casa Saladrigas de 10h a 12:30h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics