La majoria dels alumnes de l’institut secunden la vaga en solidaritat amb Palestina

Institut Font del Ferro de Palafolls

Aquest dijous, el sindicat d’estudiants ha convocat una jornada de vaga per denunciar els bombardejos a Gaza. Estan convocats tots els alumnes de secundària, batxillerat, universitats i FP de Catalunya. I, en el cas de Palafolls, la crida ha tingut un gran ressò. 

Tal com indiquen des de l’institut Font del Ferro, la major part dels estudiants de 3r i 4t d’ESO, que són els que poden fer vaga, l’han secundada. Concretament, més d’un 85% d’aquests no han anat a classe aquest matí. Pel que fa a Batxillerat, la xifra canvia, tenint en compte que és la Setmana Verda i els alumnes tenien diversos exàmens programats. És per això que, en el seu cas, el seguiment de la vaga ha estat d’un 60%, aproximadament. 

Coincidint amb aquesta convocatòria, alguns joves de Palafolls han organitzat paral·lelament aquesta tarda una marxa pels principals carrers de Palafolls. Precisament, aquest matí una desena de joves s’han reunit a Can Batlle per fer pancartes per la marxa d’aquesta tarda. La marxa serà a partir de les 4 de la tarda pels carrers del centre de Palafolls amb punt d’inici al Fòrum Palatiolo. Una marxa que, tal com han indicat, volen que sigui sorollosa. En aquest sentit animen a tothom a sumar-se des del balcó o les portes de casa seva a fer soroll per rebutjar i denunciar la invasió i la incursió militar d’Israel a Gaza.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics