URGENT

Tornarà a tancar el bar del casal d’avis del centre

Compartiu aquesta història

A finals d’aquest mes de novembre, sis mesos després de haver reobert, el bar del casal d’avis del centre tornarà a tancar. Els actuals concessionaris han avisat a l’Ajuntament que no volen continuar amb el contracte que tenien i que abaixaran la persiana.

Segons expliquen els responsables del bar, el detonant ha estat la mala relació amb els responsables de l’Associació de Jubilats de Palafolls, que desenvolupa les seves activitats al Casal d’avis.

Segons Juan Antonio Rull, responsable del bar, aquesta mala entesa ha propiciat el desistiment del contracte. 

Rull va obrir el bar al mes de maig amb un contracte inicial d’un any, però ara, després de mig any, ja no continaurà amb el servei. L’actual responsable recomana a l’Ajuntament, propietari de l’equipament, que s’hauria de definir molt millor les competències i obligacions tant del servei de bar com de l’Associació d’avis per evitar més problemes.

El bar va obrir al maig després d’un any i mig tancat, i de diverses licitacions fallides. 

Rull se suma a la llarga llista de gestors del servei de bar del casal d’avis que han desistit abans d’hora del seu contracte. En els darrers 10 anys el servei ha tingut uns 6 empreses gestores i totes han acabat marxant del bar per diferents motius.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics