L’Ajuntament tornarà a licitar el bar del casal d’avis

Fa una setmana coneixiem que l’actual adjudicatari del bar del casal d’avis del centre havia desistit del contracte al·legat desavinences amb els responsables de l’Associació de Jubilats de Palafolls, entitat amb la que el bar comparteix equipament.

L’Ajuntament de Palafolls, responsable del casal, ha lamentat la situació que s’ha creat al centre i la renúncia de l’actual adjudicatari.

Francesc Alemany, alcalde de Palafolls, explica que en els darrers mesos ja s’han fet 5 licitacions per trobar un responsable del bar i que arran de la situació actual, caldrà tornar a buscar un nou concessionari per mantenir el servei.

A finals de mes, el bar tornarà a tancar i s’engegarà de nou el procés per trobar qui vulgui dur aquest bar del casal d’avis del centre de Palafolls, que, tot i haver estat tancat durants molts mesos, ha tingut en els darrers anys ha tingut fins a 5 responsables diferents.

L’Ajuntament tornarà a obrir un procés de licitació per la concessió del servei del bar del casal. No se sap si es modificarà les condicions que tenia el darrer adjudicatari, que pagava un cànon anual per l’explotació del bar i tenia marcat un preu màxim pels productes bàsics que es serveixen al local. Per exemple, un cafè amb llet costava, com a molt, 1.5€ i la llauna de refresc 2€, tot i que els socis de l’Associació de Jubilats de Palafolls tenien un preu reduït.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics