URGENT

L’Ajuntament renovarà i millorarà la xarxa d’abastament d’aigua de Ciutat Jardí

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls pròximament começarà a renovar i millorar la xarxa d’aigua de Ciutat Jardí, un projecte que actuarà des dels pous de Sant Genís fins als dipòsits dels Bessons i la canonada d’impulsió que uneix aquests dos equipaments. La intenció principal busca mantenir de forma correcta aquests recursos amb els quals el municipi compta després d’anys en què no s’hagin tingut en compte. Així ho va indicar l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, en la sessió plenària celebrada dijous passat al vespre. 

Alemany va afegir que aquest projecte està vinculat amb la resiliència a les afectacions que el canvi climàtic pugui causar a Palafolls en els propers anys. I, és que des de fa anys les fuites d’aigua a les canonades afecten la zona. L’alcalde, a més, va afegir que aquesta no seria l’única inversió en aquest aspecte, sinó que es preveuen més inversions de cara a la millora de la resiliència palafollenca. 

Aquesta acció s’ha inclòs dins la modificació pressupostària de crèdit extraordinari i suplement de crèdit que el ple de l’Ajuntament va aprovar el passat dijous amb els vots a favor d’Esquerra i PalafollsSom i les abstencions del PSC. Els treballs es duran a terme amb una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua i el romanent de tresoreria amb el qual compta l’Ajuntament i el cost total d’aquests serà de 792.977,67€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics