URGENT

El Maresme es promociona a la fira ITBM World

Compartiu aquesta història

El Consorci de Turisme Costa del Maresme ha participat aquesta setmana a la fira ITBM que s’especialitza en el turisme de reunions. Amb aquesta participació, el consorci consolida la seva aposta pel turisme de reunions amb la marca Maresme Events, fent una presentació del tipus d’allotjaments, serveis i empreses que es poden trobar a la nostra comarca als organitzadors d’esdeveniments que assisteixen a la fira. 

La fira IBTM, acrònim d’Incentius, Negocis, Viatges i Reunions, per les seves sigles en anglès, s’ha celebrat aquesta setmana a Barcelona i el Consorci hi ha participat de la mà de la Diputació de Barcelona i del Barcelona Convention Bureau. L’ITBM World és un dels esdeveniments més importants del sector i el seu objectiu és aconseguir que els assistents facin networking, és a dir, que es relacionin amb altres organitzadors d’esdeveniments i agències.


La nostra comarca compta amb diversos allotjaments, teatres, propostes gastronòmiques i diferents tipus de serveis relacionats amb el turisme de reunions. A més, també inclou propostes per fomentar la cohesió de grup a les empreses, com per exemple, enoturisme, activitats nàutiques, entre altres. Les propostes de Palafolls i de l resta de la comarca les podeu trobar al web de Maresme Events

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics