URGENT

Malgrat de Mar celebrarà Sant Nicolau del 5 al 9 de desembre

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ja ha presentat el programa d’activitats que se celebraran durant la Festa Major de Sant Nicolau. Aquest any, la festivitat s’allargarà del 5 al 9 de desembre i inclou actes com el tradicional torneig de petanca de l’Associació de Jubilats, el Mercat de Sant Nicolau, la Trobada de Gegants i l’Ofici Solemne, entre altres. 

Aquest any, com a novetat, el consistori no repartirà el programa d’actes casa per casa, sinó que s’han habilitat diversos punts on es pot recollir. Aquests són l’Ajuntament, l’Arxiu, La Biblioteca La Cooperativa, el Casal dels Jubilats de Can Campassol i el CAP, entre altres. També es repartirà als alumnes a les escoles de primària i en alguns comerços del municipi. Tothom interessat, també pot consultar el programa d’actes al web municipal. 

Des de l’ajuntament veí informen que per algunes activitats cal reservar entrada. És el cas dels concerts i balls amb les orquestres Selvatana i Montgrins i al teatre per a la mainada, perquè l’aforament del Pavelló Germans Margall és limitat. Qui hi vulgui assistir, ja pot reservar-les des d’Entrapolis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics