URGENT

Xiroia i El Mirall estrenen ‘Les Magnòlies’ al Teatre de Blanes

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, els grups de teatre blanencs Xiroia i El Mirall oferiran un nou espectacle al Teatre de la Costa Brava Sud de Blanes. Es tracta de ‘Les Magnòlies, la seva tercera col·laboració junts. 

Dirigida per Pep Alum, ‘Les Magnòlies’ és una obra que busca reivindicar el poder de la vellesa, la saviesa que resideix en l’experiència acumulada. Tot i això, aquest no és l’únic missatge de l’obra, segons indiquen, el seu títol es deu al nom de la residència per gent gran on viuen els protagonistes. Un grup de persones que no es resignen a viure sota la tirania d’una governanta que, suposadament, ha de tenir cura d’ells, però que realment els imposa la seva tirania. 

L’estrena es farà al Teatre de Blanes aquesta nit a les 21h i demà dissabte a les 19h. Qui vulgui assistir-hi pot comprar les entrades de manera anticipada al web del teatre o de forma presencial una hora abans que comenci l’espectacle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics