URGENT

L’escola Les Ferreries recull 62 donacions de sang durant la segona campanya de donació

Compartiu aquesta història

Ahir a la tarda, l’escola Les Ferreries de Palafolls va celebrar la una nova campanya de donació de sang organitzada pels alumnes de 6è del centre. Aquesta és la segona vegada que preparen l’acte i, tot i que enguany no han rebut tantes donacions com l’any passat, les xifres són semblants. Al llarg de la tarda es 68 persones es van apropar a la campanya. D’aquestes, 62 van donar sang, de les quals 4 era el primer cop que ho feien. 

Aquesta activitat forma part d’un projecte que el Banc de Sang i Teixits duu a terme amb els centres escolars de Catalunya des de fa una dècada. En aquest sentit, Sílvia Delgado, coordinadora del Banc de Sang i Teixits al Maresme, destaca la bona acollida del projecte, tant per part de la població com de l’alumnat. 

Ara és una època de l’any en què el Banc de Sang necessita més donacions, és per això que recorden que qui no hagi pogut donar a Les Ferreries, ho podrà fer durant les properes jornades que s’han organitzat. La següent és avui mateix a l’escola Ignasi Iglesias de Tordera al llarg de tot el dia i els propers 4 i 5 de desembre a l’escola Fonlladosa de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics