URGENT

Llum verda judicial al geriàtric de Sant Genís

Compartiu aquesta història

El ple de l’Ajuntament ha donat compte de la sentència judicial que ha desestimat el contenciós administratiu que demanava aturar la reparcel·lació del sector de Sant Genís on estava prevista la construcció d’una nova residència geriàtrica.

Amb aquesta sentència ferma, no hi hauria impediment judicial per poder desenvolupar el projecte que té més de 10 anys. Ara bé, sembla que el projecte no continuarà, almenys de moment, ja que el màxim propietari dels terrenys i  l’impulsor del projecte, ja no estaria interessat en aquesta residència. 

Ho explicava l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany.

El projecte de nova residència a Sant Genís es va donar a conèixer a principis del 2013. En els terrenys sota de l’església de Sant Genís es pretenia construir un gran edifici de planta baixa més un pis, en el que s’hi ubicarien unes 140 places estables de residència geriàtrica. A més, el centre preveia incloure un servei de centre de dia per a una 50a de places. 

El projecte es va arribar a presentar davant d’una 50a de veïns de Sant Genís que van manifestar-se a favor de la iniciativa.

La proposta, ara sembla que aturada, previa una 80a de llocs de treball continu, en el que es prioritzaven els treballadors locals. Els impulsors del projecte també van afirmar llavors que els  serveis com metge, podòleg, o el gimnàs del centre podrien ser utilitzat també pels veïns de St Genís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics