Agüera desmenteix problemes dins el PSC de Palafolls

Compartiu aquesta història

La portaveu socialista a l’Ajuntament de Palafolls, Dolors Agüera, va ser anit la convidada del programa Assumptes Interns d’aquesta emissora on va repassar l’actualitat del nostre municipi.

Agüera, que és la portaveu del grup al consistori, tot i que no va ser la cap de llista a les darreres eleccions, desmenteix qualsevol desgavell dins el partit local després de la marxa d’una regidora, Carme Oliver, al setembre i del gest de marxar del també regidor Lluís Moreno. Segons la socialista, va ser el partit que va decidir que ella continués fent de portaveu, sense que això signifiqui cap pas al costat del fins ara alcaldable Joan Vila. També apunta a situacions familiars o professionals la marxa d’Oliver o l’anunci de Moreno.

La regidora socialista va confirmar que després de les eleccions tenien esperances de tancar un pacte estable de govern amb Palafolls Som, però reconeix que en els darrers mesos no s’ha tornat a posar l’opció sobre la taula. 

Agüera confia en les paraules de l’alcalde i creu que l’any que ve no s’apujaran les ordenances fiscals, però en canvi veu possible un nou augment en el que queda de mandat. En aquest sentit ha tornant a carregar contra l’apujada de les ordenances pactada entre govern i Palafolls Som. Segons la socialista hi ha apujades que no han estat assenyades.

La socialista considera il·lògiques les multes de l’ACA als pobles que sobrepassen el consum d’aigua mensual permés i creu que cal recórrer la sanció de prop de 4.000€ a l’Ajuntament de Palafolls en aquest sentit. També defensa que cal controlar que els palafollencs facin un ús racional de l’aigua en temps de sequera, tot i que preferiria no haver de multar.

Agüera ha denunciat lla manca d’informació del govern amb l’oposició i lamenta haver-se d’assabentar de molts dels aspectes importants de l’Ajuntament a través de Ràdio Palafolls, com ara la manca d’educadores a la llar aquests darrers dies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.